Diverse

GALERIE FOTO Alex Pițurcă a rupt relația cu superba Cristina Ich! N-a acceptat scuza uluitoare a logodnicei

+15 Foto
Cristina Ich // FOTO: Instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 februarie 2019

Deși în urmă cu două săptămâni anunțat că se gândesc la căsătorie, Alexandru Pițurcă, 35 de ani, și Cristina Ich s-au despărțit.

Decizia i-a aparțiut lui Alex Pițurcă după ce a văzut fotografii cu Cristina Ich împreună cu fostul ei iubit, anunță spynews.

„Mai pot să spun eu ceva? De ce s-o iert? Ce să iert? Cum să fiu cu ea, din moment ce ea era cu fostul? Nu vreau să comentez! Să fie sănătoasă! Atâta tot.”, a declarat Alex Pițurcă.

„L-am pupat pe obraz și mi-a zis să îl pup și pe gură. Și l-am pupat. Nu a fost nimic altceva. După părerea mea, cred că totul a fost pus la cale de el, intenționat mi-a zis să îl pup pe gură, doar ca să ne filmeze paparazzii”, s-a apărat modelul Cristina Ich, potrivit perfecte.ro.

„Acestă Ich, această desfrânată, s-a întâlnit cu fostul iubit și l-a înșelat pe ăla cu care era de o lună. Eu mă gândesc că atunci când înșeli, înșeli cu cineva nou. Nu cineva de la care să te așepți. Mă duc unde vreau eu, când vreau eu. Pot să stau o oră sau cinci. Nu ai cum să înșeli pe cineva după o lună. Nici nu te cunoști cu omul acela. Și înșeli cu fostul? Îl înșeli cu unul nou, nu cu fostul”a spus Crisina pe Instagram.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.