Tenis

WTA DUBAI // Simona Halep scapă de o rivala la locul 2 WTA! Karolina Pliskova OUT de la Dubai » A pierdut după ce a avut 5-1 în decisiv

Karolina Pliskova // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 februarie 2019

Karolina Pliskova, cehoaica de pe locul 5 WTA, a fost eliminată în sferturile turneului de la Dubai de taiwaneza Su-Wei Hsieh, locul 31 WTA, scor 4-6, 61, 5-7, după un meci de două ore.

Meciul a început echilibrat. În primul set, Hsieh și Pliskova au mers cap la cap, până la 4-4. La acest scor, Hsieh a forțat și a făcut break-ul, ulterior servind cu succes pentru câștigarea setului.

Set 2 fară istoric

Setul doi a fost complet diferit. Pliskova a jucat incredibil, în timp ce Hsieh a avut o scădere în joc. Cehoaica a făcut două break-uri și cedat doar un game, trimițând meciul în decisiv.

Set 3 incredibil

Karolina Pliskova și-a continuat forma bună și părea că se îndreaptă spre victorie. Cehoaica a făcut două break-uri rapide și a condus cu 4-0 și 5-1. Totuși, Pliskova s-a prăbușit inexplicabil. Jocul cehoaicei a căzut, iar Hsieh a jucat incredibil. Taiwaneza a câștigat 6 game-uri la rând și s-a calificat în semifinale.

Karolina Pliskova, out din lupta pentru locul 2

După această eliminare, Karolina Pliskova nu mai poate spera la locul 2 WTA, ocupat de Simona Halep, după turneul de la Dubai. Pliskova putea urca pe 2 dacă ar fi câștigat trofeul, iar Simona nu va ajunge în semifinale.

În clasamentul live, Pliskova are 5.145 de puncte și nu o mai poate depăși acum pe Halep. Doar Petra Kvitova poate trece pe 2 după Dubai, dacă se impune în Dubai și Simona nu ajunge în finală.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.