Liga 1

FCSB - CSU CRAIOVA // Dumitru Dragomir, atac la Adrian Mititelu: „S-a văzut că escrocii n-au ce căuta! Sandu a făcut bine ce a făcut”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 februarie 2019

Dumitru Dragomir, fost președinte LPF, a vorbit despre meciul FCSB - CSU Craiova, de duminică, ora 20:00, și a lăudat ce se întâmplă la formația olteană, criticându-i pe cei care în trecut au condus Universitatea Craiova.

„Ambele sunt echipe puternice. Mă bucur pentru Craiova că a ajuns unde a ajuns. Acolo e o construcție frumoasă, de la stadion, la conducere. Totul e frumos. S-a văzut că escrocii nu au ce căuta în fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro X.

Prezent în studioul televiziunii, Sandu Boc a spus „Mititelu”. Întrebat de jurnalistul Mihai Mironică dacă Boc are dreptate, Dragomir a răspuns: „Da, a tradus bine Sandu Boc. Sigur că da”.

Ulterior, Dragomir a încercat să dea înapoi și să insinueze că nu ar fi trimis „săgeți” către Mititelu: „La Craiova e seriozitate. A făcut bine Mircea Sandu ce a făcut, când a dat echipă Craiovei și a promovat. Acolo au fost mulți escroci. Eu nu am dat niciun nume”.

„Craiova joacă mai bine după plecarea lui Mitriță. Înainte toate mingile treceau pe la el. Acum, Craiova câștigă mai multe meciuri”Dumitru Dragomir

  • Inițial, Dumitru Dragomir și Mircea Sandu au fost condamnați la 3 ani de închisoare cu suspendare și plata a 220 de milioane de euro în cazul dezafilierii Universității Craiova, în 2011, dar în iunie 2017 au fost achitați de Curtea de Apel.
  • În iulie 2011, Dragomir nu a fost printre membrii Comitetului Executiv al FRF care a semnat dezafilierea Universității Craiova.

Citește și:

Marcel Popescu se revoltă după delegarea lui Avram; „Se pot face speculații având în vedere relația cu Argăseală”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.