Stranieri

Laurențiu Reghecampf regretă că nu l-a putut transfera pe Nicolae Stanciu: „L-am vrut și eu la echipă. E cel mai bun mijlocaș român”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 February 2019

Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui Al Wasl, spune că și l-a dorit foarte mult pe Nicolae Stanciu (25 de ani) la echipa sa, însă n-a putut să-l ia.

Antrenorul susține că mijlocașul e cel mai bun jucător român activ, acest lucru fiind simțit pe propria piele în urmă cu o săptămână când Stanciu a marcat chiar împotriva echipei lui Reghecampf. Al Wasl și Al Ahli au remizat, 2-2, în competiția regională numită Arab Club Champions Cup

„În 3 zile jucăm contra echipei lui Stanciu returul. Are o echipă foarte bună. E o diferență din punct de vedere financiar. Ei sunt mult mai puternici decât noi. Totul depinde de Stanciu dacă va mai merge la națională.

E un jucător foarte bun. În momentul de față nu există un jucător mai bun decât Stanciu. Nu e ușor să ajungi în Arabia Saudită la o asemenea echipă. Nivelul de pregătire e foarte bun. Pe mine m-ar fi interesat Stanciu, dar n-am putut să-l aduc. Nivelul de aici nu-mi permite acest lucru”, a declarat Reghecampf la TV Digi Sport.

Vezi și:

VIDEO Nicolae Stanciu l-a amuțit pe Reghecampf! GOL MAGNIFIC în stilul lui Del Piero împotriva fostului său antrenor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.