Liga 1

EXCLUSIV Român cu acte-n regulă! Nicolae Calancea a obținut cetățenia română chiar înaintea meciului cu Dinamo

+4 Foto
Nicolae Calancea și-a luat cetățenia română

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 februarie 2019

Moment important pentru portarul de 32 de ani al celor de la Dunărea Călărași. Născut la Chișinău, în Republica Moldova, Nicolae Calancea a obținut astăzi cetățenia română.

Evenimentul a avut loc Autoritatea Națională pentru Cetățenie România, iar la ceremonie a participat Anamaria Prodan, agentul jucătorului, președintele clubului călărășean, Florin Brișan, dar și Sorin Boiangiu, directorul sportiv al grupării de la malul Dunării.

Cetățenia i-a fost acordată de către președintele Autorității, Andrei Tinu, fiul fostului jurnalist Dumitru Tinu.

6.500 € este salariul lunar pe care Nicolae Calancea îl primește de la Dunărea Călărași, echipă pentru care are deja 3 meciuri ca titular

Calancea evoluează de 15 ani în fotbalul românesc, după ce-a apărat pentru Ceahlăul Piatra Neamț, FC Voluntari, Craiova și Dunărea Călărași. Pentru prima reprezentantivă a Republicii Moldova are 19 prezențe. Fotbalul l-a început la Zimbru, singura echipă pentru care a evoluat în campionatul din țara vecină.

650.000 €este cota de piață a lui Calancea, portar care are contract cu Dunărea Călărași până în iunie 2020, acesta semnând în această iarnă cu echipa antrenată de Dan Alexa

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.