Liga 1

VIDEO+FOTO Primarul din Botoșani a mers la antrenamentele lui Ciobotariu: „Așteptăm asta de zeci de ani”

+6 Foto
Foto: Ionuț Tabultoc

Articol de Ionuţ Tăbultoc  —  vineri, 22 februarie 2019

FC Botoșani este la un pas de a realiza cea mai mare performanță de la înființarea clubului, după promovarea în Liga 1 și după calificarea printr-o conjunctură în Europa League.

Orașul fierbe înaintea duelului cu Gaz Metan Mediaș, iar antrenorul și jucătorii se așteaptă la o susținere mare din partea publicului local.

”Jucăm acasă, jucăm în faţa propriilor suporteri, avem nevoie de ei la stadion. Eu personal mi-aş dori să fie cât mai multă lume, cât mai mulţi suporteri de-ai noştri pentru a ne încuraja. Avem nevoie de ei că al 12-lea jucător. Important este că la ora jocului să avem susţinerea suporterilor şi vom da tot ce este mai bun să câştigăm acest joc.

Ne dorim să realizăm o performanţă care nu a mai fost realizată aici la Botoşani, să terminăm în primele şase locuri. Totul depinde de determinarea noastră, dar aici nu îmi fac probleme. Știu că am o echipă de gladiatori, luăm salopetele pe noi, ne ascuțim crampoanele și mergem la luptă”, a spus antrenorul Liviu Ciobotariu la conferință de presă înaintea meciului de duminică.

La antrenamentul de vineri, jucătorii botoșăneni au fost vizitați de primarul orașului Botoșani, Cătălin Flutur, care a dorit să-i încurajeze personal pe aceștia.

”Este un moment pe care îl așteptăm la Botoșani de zeci de ani. Promovarea a fost cel mai frumos lucru care ni s-a întâmplat, iar ceea ce se poate întâmplă în etapă această este un vis foarte mare. Am venit să va încurajez și să va spun că tot orașul este alături de voi și sperăm că totul se va tranșă în această etapă, pentru că mai apoi să mergeți liniștiți la Constanța.

Indiferent cum se termină acest campionat, voi sunteți eroi prin tot ceea ce ați făcut. Sunteți extraordinari. Să dea Dumnezeu să fie bine, să fim în Play Off și sunt convins că anul viitor eforturile vor fi mai mari din partea tuturor celor care va pot sprijini”, le-a spus primarul Cătălin Flutur jucătorilor și antrenorilor de la FC Botoșani.

Partida dintre FC Botoșani și Gaz Metan Mediaș va avea loc duminică, începând la ora 17:00, în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Vezi și:

FOTO Mobilizare la Botoșani, unde gazonul a fost acoperit de zapadă! Apel făcut de club catre suporteri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.