Liga 1

SEPSI - VIITORUL // Gică Hagi, reacție după faultul grosolan al lui Viera asupra lui Ianis Hagi: „A intrat cu intenție, a vrut să îi facă rău”

FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 februarie 2019

Sepsi Sf. Gheorghe și Viitorul au remizat în etapa cu numărul 25 din Liga 1, scor 0-0. Gică Hagi a avut o apariție echilibrată, comentând la rece intrarea lui Viera asupra lui Ianis. 

„Sepsi a făcut un meci mai bun decât noi astăzi. Au fost mai proaspeți, ne-au dominat în partea secundă. Există și astfel de momente în viața unei reprize. Important e că avem în continuare șansele noastre la play-off.

Eu nu pot să vorbesc despre faultul asupra lui Ianis. E păcat, Viera e un băiat bun, joacă de atâta timp aici, dar ați văzut și voi. A fost norocos, o intrare grosolană, cu intenție. A vrut să îi facă rău.

Trebuie să se călească, dar mie mi se pare exagerat să ai intenția de a-i rupe piciorul unui fotbalist atât de tânăr. Viera ar trebui să se gândească la cariera lui, nu să facă rău adversarilor”, a declarat Hagi la TV Telekom Sport.

„Eric este în pregătire, totul decurge bine. O să îl vedem acum la meciul de Cupă, cu Hermannstadt. Totul depinde de el mai departe”Gică Hagi

Clasament Liga 1

Vezi și: 

SEPSI - VIITORUL // VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.