Liga 1

Ianis Hagi, după faultul care îi putea stopa cariera: „A vrut să îmi rupă piciorul, apoi îmi râdea în față!” » Reacția ironică a lui Viera

FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 February 2019

Ianis Hagi, 20 de ani, nu s-a mai putut abține după remiza cu Sepsi, 0-0, și l-a atacat în termeni duri pe Ousmane Viera.

Fundașul gazdelor l-a faultat extrem de dur în debutul reprizei secunde, căpitanul Viitorului fiind aproape de o accidentare gravă la genunchiul drept.

„Noi încercăm să jucăm fotbal și uite ce specimene vin. Nu vreau să vorbesc prostii. Nici fault n-a dat. Noi suntem copii, vrem să jucăm fotbal. Acceptăm duelurile mai dure, dar nu se poate așa ceva. Nici scuze nu mi-a cerut, îmi râdea în față când m-am întors pe teren. E lipsă de respect.

Noroc că n-aveam piciorul pe pământ că mi-l rupea și mă lăsam de fotbal la 20 de ani. A fost intenție clară, a vrut să îmi rupă piciorul! E păcat să lăsăm asemenea jucători în Liga 1. Nu se poate să iubești fotbalul, să joci de la 6 ani și la 20 să îți încheie unu cariera”, a spus Ianis Hagi la Look Sport.

Ironizat de Viera

Ousmane Viera, fundașul lui Sepsi, l-a ironizat pe Hagi jr. la finalul partidei: „Da, i-am rupt piciorul așa de tare că după un minut a intrat înapoi pe teren. Am lovit mingea, apoi l-am atins și pe el!”.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.