Media

Primele reacții în scandalul Pro TV - Telekom » „Strategie agresivă fără precedent”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 February 2019

Telekom a reacționat imediat după ce Pro TV a anunțat aseară posibila ieșire din grila operatorului de cablu. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, atunci peste 1,5 milioane de abonați riscă să nu mai vadă meciurile „naționalei” României. 

„Suntem surprinși de anunțul făcut de Pro TV. Discuțiile cu grupul media sunt în derulare și negocierile cu acesta sunt purtate în beneficiul clienților noștri, în condițiile în care Pro TV vizează o creștere semnificativă a pretului”, au declarat reprezentanții Telekom într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Reacția rețelei de cablu vine după ce Pro TV a anunțat pe toate site-urile sale că de la 1 martie ar urma să iasă din grila Telekom și Next Gen, din cauza divergențelor la negocierile privind prelungirea acordului între cele două părți.

„Este pentru prima dată în relația dintre Pro TV și cabliști când stația își folosește cu o așa agresivitate suporturile media pe care le deține în interes comercial. A inundat site-urile pe care le deține cu o mulțime de bannere care poartă același mesaj”, notează sursa citată mai sus. 


Captură cu avertismentul apărut pe site-urile deținute de Pro TV

INTERZIS LA NAȚIONALĂ!

Pro TV va difuza toate meciurile echipei naționale din preliminariile Euro 2020, preliminariile CM 2022, precum și următoarea ediție a Nations League.

De asemenea, postul va transmite și Euro 2020.

Următoarele meciuri ale naționalei României vor avea loc pe 23 și 26 martie, în preliminariile pentru Euro 2020, cu Suedia și Insulele Feroe.

Citește și:

Protv SCOS din grilă de la 1 martie » Peste 1,5 milioane de abonați riscă să NU MAI VADĂ meciurile României la TV!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.