Tenis

Simona Halep, iritată de o întrebare a jurnaliștilor la revenirea în țară: „Chiar credeți că s-a scris la nivel internațional?”. Titluri care o contrazic

foto: arhivă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 februarie 2019

Simona Halep a revenit în România după turneele jucate la Doha și în Dubai și a părut deranjată de o întrebare venită de la jurnaliștii români prezenți pe aeroport.

„Presa internațională a scris despre plecarea rapidă a noului antrenor (n.r. belgianul Van Cleemput) de lângă tine, ce s-a întâmplat mai exact?”, a fost întrebarea unui jurnalist pentru Halep.

„Credeți că s-a scris la nivel internațional despre noul antrenor sau doar în România? Vă spun eu, doar în România”, a parat Simona, fentând astfel un răspuns la subiect. 

Simona a concluzionat: „Cred că a fost o deplasare bună. Sunt obosită, am avut mici dureri, dar sunt normale la acest nivel”.

Titlurile care o contrazic pe Halep

Câteva titluri din presa internațională care au notat finalul colaborării-blitz dintre Halep și antrenorul belgian: 

„Simona Halep se desparte de antrenorul Thierry van Cleemput după o perioadă de probă” - Sky Sports

„Halep încheie colaborarea cu antrenorul Van Cleemput” - beIN Sports

„Halep și antrenorul Thierry van Cleemput au încheiat parteneriatul” - Tennis.com

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) a fost eliminată joi în sferturile de finală ale turneului de la Dubai de elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA), scor 6-4, 4-6, 2-6.

9 meciuri în 13 zile a jucat Simona Halep

13 duble greșeli
a comis Simona Halep în confruntarea cu Belinda Bencic. În comparație, în meciul precedent, contra Lesiei Tsukenko, a comis una singură

Citește și:

Opinie de Cristian Geambașu: Aceeași Simona, alt Darren

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.