Campionate

SEVILLA - BARCELONA // VIDEO+FOTO Messi, evoluție și execuții MAGICE! Argentinianul a bătut-o de unul singur pe Sevilla, 4-2

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 februarie 2019

FC Barcelona a avut emoții, însă a reușit să câștige pe terenul Sevillei, de această dată în campionat. În urmă cu o lună pierdea în Cupă, 0-2, însă azi s-a impus, 4-2, deși a fost condusă în două rânduri. Lionel Messi a făcut un meci magnific și a înscris de 3 ori.

Jesus Navas a deschis scorul în minutul 22. Messi a pierdut ușor mingea în apropierea careului gazdelor, iar contraatacul Sevillei a funcționat perfect. Ben Yedder i-a pasat lui Navas, iar acesta a înscris cu un șut pe jos la colțul lung.

Doar 4 minute a durat avantajul gazdelor. Rakitici a centrat la 11 metri, iar Messi a înscris cu un voleu de senzație. Mercado a adus-o din nou în avantaj pe Sevilla în minutul 42.

Ultimele 25 de minute au fost însă de coșmar pentru Sevilla. Messi a punctat de două ori, în minutele 67 și 85, iar în prelungiri l-a servit perfect pe Suarez, care a dus scorul la 4-2. Barcelona are 57 de puncte, 10 peste Atletico Madrid și 12 peste Real Madrid, ambele însă cu un meci mai puțin.

SEVILLA - BARCELONA 2-4 

Au marcat: J. Navas (22), Mercado (42) / Messi (26, 67, 85), Suarez (90+4)

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA!

VEZI VIDEO

Echipele start:

Sevilla: Vaclik - Mercado, Kjaer, Gomez - Navas, Banega, Rog, Sarabia, Wober - Ben Yedder, Promes
Rezerve: Soriano, Vazquez, An. Silva, Mesa, El Haddadi, Arana, Amadou

Barcelona: ter Stegen - Semedo, Pique, Umtiti, Alba - Vidal, Busquets, Rakitici - Messi, Suarez, Coutinho
Rezerve: Pena, Alena, Dembele, Lenglet, Murillo, S. Roberto, Malcom

***

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.