Liga 1

Ianis Hagi, OUT după faultul grosolan comis de Viera! Comunicat emis de Viitorul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 februarie 2019

Viitorul reclamă faultul dur comis de Ousmane Viera asupra lui Ianis Hagi, în remiza de pe terenului lui Sepsi, 0-0. Clubul constănțean a emis un comunicat prin care anunță faptul că Ianis va fi indisponibil pentru meciul din Cupă, cu Hermannstadt.

  • Hermannstadt - Viitorul, turul sferturilor de finală din Cupa României, se joacă marți, 26 februarie, de la ora 20:00, pe TV Digi 1, TV Telekom 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Clubul condus de Gică Hagi consideră că faultul fundașul central al lui Sepsi a fost unul premeditat și cere sancționarea fotbalistului. În plus, atrage atenția asupra prestației „centralului” Marcel Bîrsan și al brigadei care a condus partida.

Comunicatul integral 

„Referitor la evenimentul petrecut pe terenul de fotbal la meciul dintre Sepsi Sf. Gheorghe și FC Viitorul, din etapa a 25-a din Liga 1, dorim să facem următoarele precizări:

  • Este criminal gestul unui jucător cu experiență precum Ousmane Viera care, cu vădită intenție, a încercat să-i rupă piciorul unui tânăr fotbalist.
  • Constatăm că jucătorul Ousmane Viera nu numai că nu și-a recunoscut agresiunea, dar prin declarațiile sale de la finalul partidei credem că a intrat pe teren cu acest gând de a-l accidenta grav pe cel mai valoros jucător al nostru.
  • O astfel de agresiune fizică, blamată public imediat de toată lumea fotbalului, nu a fost văzută și sancționată de cei patru arbitri care au oficiat partida 
  • Nu numai că Viera nu a fost sancționat cu cartonaș roșu, dar din acel moment evoluția tânărului nostru atacant a fost marcată de agresiunea fizică suferită și în plus întreaga noastră echipă a avut o altă evoluție.
  • Decizia arbitrului a schimbat echilibrul partidei, pentru că formația gazdă a început să își creeze ocazii doar după acel moment al jocului.
  • În urma faultului grosolan, jucătorul Ianis Hagi încă se resimte, are dureri și nu poate evolua cel puțin pentru următorul nostru meci din Cupa României”.

Vezi și: 

Gică Hagi, reacție după faultul grosolan al lui Viera asupra lui Ianis Hagi: „A intrat cu intenție, a vrut să îi facă rău”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.