Tenis

Belinda Bencic i-a pus pe tavă locul 2 lui Halep și are un plan nebunesc: „Era pe lista mea și o voi face chiar mâine dimineață! Vorbesc foarte serios”

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 February 2019

Elvețianca Belinda Bencic (21 de ani, 45 WTA) a câștigat turneul WTA de la Dubai, într-o finală cu Petra Kvitova (28 de ani, 4 WTA), scor 6-3, 1-6, 6-3. Bencic a decis să își învingă una dintre marile temeri, sărind cu parașuta din avion. 

  • Simona Halep rămâne și-a păstrat poziția secundă în clasamentul WTA datorită victoriei lui Bencic. Dacă Petra Kvitova se impunea la Dubai, o devansa pe româncă.

„Tatăl meu spunea întotdeauna că nu înțelege astfel de lucruri, de ce să îți riști viața fără sens. Bungee-jumping pare teribil, într-adevăr, dar saltul din avion e pe lista dorințelor mele arzătoare.

Trebuie să fac și asta cândva. Știți ceva, de ce să nu o fac chiar acum? Va fi primul lucru pe care îl voi face mâine dimineață!

Provoc multe palpitații pe terenul de joc, acum e momentul să fac asta și în afara lui. Nu glumesc!”, a afirmat Bencic în conferința de presă de la finalul victoriei cu Kvitova. 

23este locul pe care îl va ocupa Bencic de luni, o urcare de 22 de poziții

Vezi și: 

VIDEO + FOTO Simona Halep rămâne pe locul 2! Bencic, parcurs FABULOS încununat cu titlul de la Dubai

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.