Liga 1

„Câine” cu acte în regulă » Transferul lui Parfait Mandanda la Dinamo a fost înregistrat la Ligă. Francezul a făcut deplasarea la Călărași

Articol de Eduard Apostol  —  duminică, 24 februarie 2019

Dinamo l-a prezentat ieri pe goalkeeperul Parfait Mandanda (29 de ani), împrumutat de la Charleroi, iar astăzi mutarea a devenit oficială

  • Meciul dintre Dunărea Călărași și Dinamo va avea loc azi, de la ora 14:00, pe TV Digi 1, TV Telekom 1, Look Sport și liveTEXT pe GSP.RO.

Portarul va purta numărul 35 și a fost oprit în lot de Mircea Rednic pentru meciul de azi cu Dunărea Călărași. Rednic s-a gândit să îl titularizeze în dauna lui Sean McDermott, dezamăgitor în primele meciuri. Până la urmă între buturi a intrat Muțiu.

Născut în Franța, la Nevers, Parfait Mandanda și-a început cariera juniorii clubului Caen și a mai apărat la Bordeaux și Beauvais (Franța), Altay Izmir (Turcia) și, din 2011 până la finalul anului trecut, pentru Charleroi (Belgia), se arată pe site-ul clubului.

Mandanda are 100 de meciuri la Charleroi în ultimele 8 sezoane. Ieri s-a alăturat lotului care se afla în cantonament la Săftica.

Portarul are 7 selecții pentru naționala statului Congo, iar în 2007 a fost portarul naționalei U21 a Franței la un meci.

Detalii despre duelul dintre Dunărea Călărași și Dinamo AICI! 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.