Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // EXCLUSIV 3 lucruri care nu s-au văzut la TV: de la lozincile anti-PSD până la decizia radicală a fanilor olteni și agitația din tribune

FCSB - CS U Craiova 3-2 // FOTO:GSP

Articol de Remus Dinu  —  luni, 25 februarie 2019

FCSB și CS U Craiova au oferit duminică seara unul dintre cele mai spectaculaose meciuri ale sezonului. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-2 și rămân aproape de liderul CFR Cluj. 

Extrem de încins pe teren, meciul a oferit și în tribune câteva momente interesante, omise de transmisia TV:

1. Lozinci anti-PSD sau anti-CS U Craiova?

Într-o zi în care în Bucuresti au avut loc noi proteste împotriva OUG care modifică legile justiției, fanii din peluza FCSB-ului au scandat în prima repriză lozinci anti-PSD. 

Totuși, scandările ar fi putut avea și o altă țintă. Mai exact, o trimitere directă și către CS U Craiova, club unde partidul prezidat de Liviu Dragnea a avut dintotdeauna o influență însemnată.

2. Decizia radicală a fanilor olteni

Ultrașii din Sezione (Peluza Nord Craiova) explicau printr-o postare pe Facebook înainte de meci motivul pentru care nu vor înjura Steaua la meciul de duminică seară, o aluzie evidenta către conflictul identitar dintre CSA si clubul lui George Becali.

„Faptul că este prezentată încă în unele medii ca urmașă a echipei istorice nu trebuie să ne influențeze pe noi în niciun fel, pentru că știm prea bine că la fel se întâmplă și în cazul echipei lui Mititelu (...). Nu putem fi dintre cei cu mintea frântă care amestecă echipele Cluburilor Sportive cu cele ale creditorilor din cine știe ce interese”, au motivt ultrașii din Sezione pe Facebook.

Aceștia s-au ținut de cuvânt și, la partida de aseară, nu au menționat nici măcar o dată în mod colectiv numele Stelei.

3.  La un pas de scandal în tribune

Prima repriză a meciului a fost la un pas să aduca probleme serioase în tribune. Mai exact, la Tribuna a II-a , umplută până la refuz de susținătorii gazdelor, s-au nimerit și doi microbiști care purtau însemne ale oltenilor.

Stewarzii i-au reperat pe aceștia, care intraseră deja în clinciuri verbale cu fanii echipei lui Mihai Teja, însă nu i-au evacuat din stadion, ci i-au direcționat către peluza oaspete înainte ca tensiunile cu suflarea FCSB-istă de la Tribuna a II-a să escaladeze.

Cu fulare alb-albastre la gât, cei doi s-au integrat rapid în masa omogenă a fanilor din peluză, aproximativ 3.000 de olteni făcând deplasarea la București

Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // Expertul în arbitraj a dat verdictul: o eroare GRAVĂ la scorul de 2-2! Cine a beneficiat de decizie

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.