Campionate

CHELSEA - MANCHESTER CITY // Kepa Arrizabalaga, prima reacție după momentul uluitor în care l-a sfidat pe Sarri

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2019

Manchester City a câștigat finala Cupei Ligii Angliei în fața lui Chelsea, scor 4-3 după loviturile de departajare. Portarul spaniol Kepa Arrizabalaga (24 de ani) a fost eroul unui moment antologic în finalul reprizei secunde de prelungiri, când a refuzat să iasă de pe teren deși antrenorul Maurizio Sarri dorea să îl schimbe.

Kepa Arrizabalaga și-a expus viziunea asupra momentului într-o postare pe Twitter.

„Sunt dezamăgit că nu am putut obține trofeul. Am luptat de la egal la egal împortiva uneia dintre cele mai bune echipe din lume. Trebuie să ne revenim rapid să luptăm pentru celelalte obiective.

Vreau să clarific situația din finalul partidei. În primul rând, regret modul în care s-a văzut din exterior.

În niciun moment nu am avut intenția de a mă opune antrenorului sau deciziilor lui. Totul a fost interpretat greșit..

Domnul antrenor a crezut că nu sunt apt fizic pentru a apăra loviturile de departajare. Gesturile mele au fost pentru a-i transmite că nu mai am nicio problemă medicală și că vreua să îmi ajut în continuare colegii. Între timp, doctorii care m-au îngrijit au ajuns pe bancă și au transmis mesajul. Repet, au un respect enorm față de domnul Sarri”, a scris Kepa pe Twitter. 

Video cu momentul 

 

Vezi și: 

CHELSEA - MANCHESTER CITY 0-0 (3-4 d.p.) // VIDEO + FOTO Moment HALUCINANT: portarul lui Chelsea A REFUZAT să iasă de pe teren în finala Cupei Ligii! Sarri, scos din minți, Guardiola ia trofeul!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.