Liga 1

FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali, pus la punct de Ionuț Chirilă: „O echipă puternică nu procedează așa! De ce faci asta?”

Gigi Becali a implementat la FCSB moda schimbărilor de la pauză

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2019

FCSB a învins-o pe CS U Craiova, scor 3-2, dar tehnicianul Ionuț Chirilă pedepsește tradiția impusă de Gigi Becali la echipa roș-albastră, mai exact aceea de a efectua schimbări în echipă încă de la pauză. 

„O echipă puternică nu face schimbări. Ați văzut-o pe Barcelona să procedeze așa? O echipă care procedează așa nu e puternică! Dacă jocul funcționează, de ce să faci schimbări la pauză?

O echipă care face schimbări la pauză nu-și găsește cadența, nu are o partitură tactică bine pusă la punct și nu are o filosofie de joc câștigătoare. FCSB e în căutări de 3 ani pentru că nu reușește să câștige titlul”, a declarat Ionuț Chirilă, la GSP Live.

În meciul cu CS U Craiova, Mihai Teja l-a schimbat la pauză pe Florinel Coman și l-a introdus pe Florentin Matei. Schimbarea nu s-a dovedit a fi una inspirată, iar Matei nu a adus nicio îmbunătățire în jocul roș-albaștrilor. 

Per total, s-a făcut minimum o schimbare la pauză în 20 dintre cele 25 de meciuri ale FCSB-ului din acest sezon, cu Nicolae Dică și Mihai Teja pe bancă!

Ionuț Chirilă a trasat și 3 conclzii după meciul dintre FCSB și CS U Craiova. Analiza amănunțită a tehnicianului, AICI!

Vezi și: FCSB - CS U CRAIOVA 3-2 // VIDEO Ionuț Chirilă e categoric: „Iau campionatul la 10 puncte avans dacă antrenez Craiova. Reușeam asta și cu Chiajna!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.