Liga 1

GSP LIVE // VIDEO „S-au înjurat, apoi și-au băgat mâna în gât!” » Cum s-a despărțit Adrian Porumboiu de Viorel Moldovan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2019

Ciprian Damian, fostul președinte al FC Vaslui, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a dezvăluit adevăratul motiv al despărțirii lui Viorel Moldovan de formația vasluiană, în 2009.

 

 

„De ce a plecat Viorel Moldovan? Nu a plecat pentru că s-a certat cu Ousmane N'Doye. A plecat pentru că a avut un conflict mai mult decât verbal cu domnul Porumboiu.

S-au încins spiritele. Domnul respectiv avea o problemă în a promite prime. Erau bani pe care apoi nu îi mai plătea. Domnul Moldovan a sărit în apărarea jucătorilor. A zis că că e a doua sau a treia prima promisă, hai să le dea banii jucătorilor.

După două, trei înjurături, s-au bruscat, iar a doua zi Viorel Moldovan a plecat. Și-au bagat mâna în gât, cam așa ceva. Asta era modalitatea de lucru. Episoade violente sunt câte doriți”, a povestit Ciprian Damian la GSP Live. 

Viorel Moldovan (46 de ani) a pregătit FC Vaslui în sezonul 2008-2009. În prezent este pe banca tehnică a Chindiei Târgoviște, formație aflată pe locul 5 în liga secundă, la două puncte în spatele liderului Sportul Snagov.

Replica lui Adrian Porumboiu

„Omul asta a furat clubul. Cum să spună că mi-am băgat mâna în gât cu Moldovan?

E forțat să mintă. De ce minte? Se apropie funia de par. E decizie definitivă a instanței prin care se demonstrează că a furat clubul cu 3 milioane de euro. Inventează! Sunt documente de la instanță. A facut fel de fel de chestii”, a declarat Porumboiu pentru GSP.ro.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Un fost președinte din Liga 1, „țap ispășitor” pentru suma de 90 de milioane de euro: „O să fiu primul pe țară!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.