Liga 1

GSP LIVE // VIDEO UPDATE Conspirație Borcea - Porumboiu în Elveția, de teama interceptărilor DNA » Au vorbit să își potrivească declarațiile din dosar! + Reacția imediată a lui Porumboiu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2019

Ciprian Damian, fostul președinte al FC Vaslui, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a dezvăluit cum a asistat la o întâlnire prin care Adrian Porumboiu și Cristi Borcea au încercat să își „potrivească” declarațiile în „Dosarul Transferurilor”.

 

 

„A existat un dosar la DNA Pitești, în care era implica și Penescu. În interceptările de atunci, unele văzute și de mine, există o discuție între
domnul Borcea și domnul Porumboiu cu privire la numirea de arbitri și traficul de influență către președintele CCA de atunci. Știu că tot la București s-a rezolvat acea problemă. S-a dat până la urmă neînceperea urmăririi penale.

Am plecat eu în Elveția. Ne-am cazat la un hotel la Zurich, pentru o discuție telefonică cu Miami, în Statele Unite. De pe telefonul hotelului s-a vorbit cu domnul Borcea. Respectivii s-au pus de acord cu ce să declare la Parchet”, a dezvăluit Ciprian Damian la GSP Live. 

Damian vorbește despre „Dosarul Transferurilor” în care Cristi Borcea, George Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Jean Pădureanu, Gigi Nețoiu, Mihai Stoica și Gică Popescu au primit condamnări.

Replica lui Porumboiu 

„Dumnezeule. Sunt înregistrate toate discuțiile mele. Da, am fost cu Zotta și cu Damian în Elveția. Am mers la avocatul Zen Ruffinen la Lausanne. Eram în mașina și m-a sunat Borcea de la Miami. Era dosarul cu Avram și cu Țerbea, el încurcă dosarele.

În stenograme apărea discuția lui Borcea cu Avram și eram și eu, îi ceream lui Avram un arbitru cu sânge în instalație. Am glumit cu Cristi, râdeam cu el. El spunea că e greu cu stenogramele. Nu era nimic greu. Dar ăsta folosește episodul ăsta și inventează lucruri.

Nu m-a chemat niciun procuror să declar nimic!”, a declarat Porumboiu pentru GSP.ro. 

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO „S-au înjurat, apoi și-au băgat mâna în gât!” » Cum s-a despărțit Adrian Porumboiu de Viorel Moldovan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.