Liga 1

GSP LIVE // VIDEO Adrian Porumboiu, miză incredibilă într-un joc de poker: „Am cărat sute de mii de euro la București”

Adrian Porumboiu, în dreapta

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 10 martie 2019

Ciprian Damian, fostul președinte al celor de la FC Vaslui, a fost invitat recent la GSP Live și a vorbit despre sumele uriașe pe care Adrian Porumboiu le pierdea în partidele de poker. 

 

 

„Eu nu am auzit de el să fi câștigat vreodată la poker. L-am văzut și cum joacă. Are un stil sinucigaș. El are de mult problema asta a jocurilor de noroc.

Sunt oameni în fața cărora a pierdut sume impresionante. Nu știe, dar îi place. Joacă pe 10.000 de euro mâna.

Am cărat sume mari de bani la București, datorii făcute la poker. Pierdea sute de mii de euro, la alți finanțatori din Liga 1”, a declarat Ciprian Damian la GSP Live. 

Porumboiu: „Eu i-am muncit, el a furat banii!”

„Să presupunem prin absurd că spune adevărul că pierdeam. Erau banii mei. Eu i-am muncit, el i-a furat. Știam și eu că m-a furat. Mie mi-a spus un alt fin, deputat, că au primit banii de la Ligă. Trebuia sa plătească banii la stat, dar el nu a plătit datoriile la stat. A luat el banii. Fura bani din contabilitate cu deviza: «Știe șeful!»”, a fost replica lui Porumboiu.

Vezi și: 

GSP LIVE // VIDEO Dragomir, „executat” în biroul lui Băsescu de la Cotroceni: „Ziua vota cu Dragomir, după întâlnire cu Gino” » Replica lui Porumboiu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.