Media

GSP LIVE // Andrei Prepeliță, povești savuroase la GSP LIVE. Ce afacere are acum și o întâmplare amuzantă de la vânătoare

Andrei Prepeliță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 februarie 2019

Mijlocașul Andrei Prepeliță, 33 de ani, a fost invitatul de azi al emisiunii GSP LIVE.

Andrei Prepeliță, triplu campion cu FCSB, a vorbiy cu jurnalistul Costin Ștucan despre cariera de fotbalist, ce planuri de viitor are și ce afacere și-a făcut recent. 

A povestit întâmplări amuzante atât din cariera de fotbalist, dar și de la vânătoare, pasiunea pe care fotbalistul o are de mai bine de 10 ani. A vorbit despre Giuseppe Giannini, fostul mare jucător al Romei care a pregătit-o pe FC Argeș. A explicat ce metode noi folosea italianul. 

De asemenea a tranșat problema FCSB - Steaua și FC U Craiova - CS U Craiova. E de partea formațiilor pentru care el a jucat și explică și de ce. 

Aduc un argument pentru care am spus că FCSB e Steaua, iar Craiova nu este Universitatea. Steaua nu și-a oprit niciodată activitatea. Lucrurile au fost cursive. Eu am plecat de la Universitatea în 2011, echipa s-a desființat, apoi, la 2-3 a apărut o altă echipă. Echipa la care am jucat eu e în divizia C”, a zis Andrei Prepeliță la GSP LIVE

Iată emisiunea integral:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.