Liga 1

Ce a avut de spus Ousmane Viera despre intrarea violentă asupra lui Ianis Hagi, la 3 zile după meci

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 25 februarie 2019

La 3 zile după Sepsi - Viitorul 0-0, stoperul Ousmane Viera și-a cerut scuze și public pentru intrarea îngrozitoare asupra lui Ianis Hagi. Fundașul le mulțumește celor de la Viitorul pentru că nu au depus memoriu împotriva lui. 

„A fost un fault foarte dur, îmi cer scuze în fața lui Ianis. M-am dus după meci în vestiar să-mi cer scuze. Am vorbit cu el. A fost un meci cu o intensitate mare, un meci de play-off. Îmi pare foarte rău acum. În timpul meciului a fost foarte supărat pe mine.

Mi-am cerut scuze în fața tuturor acolo, în vestiar. Lovitura a fost dură, dar nu cu o intensitate mare. Pentru că dacă era intensitate, era mult mai rău acum. Am rămas cu piciorul sus, îmi pare rău. Cred că merit să  fiu suspendat, am rănit un jucător, e adevărat.

Nu am vrut să-i rup piciorul. Sunt fotbalist profesionist, știu ce înseamnă asta. E un tânăr jucător foarte bun, are un viitor frumos. Antrenorul chiar ne-a spus să avem grijă la faulturi, să nu facem așa ceva.

Am un mare respect față de domnul Hagi. Îi mulțumesc că nu a depus memoriu împotriva mea și îmi pare rău că l-am lovit pe fiul său. E un lucru important pentru mine că nu au depus memoriu”, a zis Ousmane Viera în această seară la TV Digi Sport.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO + FOTO Intrare horror la Hagi! Ianis a rămas cu urmele crampoanelor pe genunchi » Arbitrul nu a arătat nici „galben”!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.