Liga 1

Motivul pentru care Alexandru Ioniță și Ibrahima Tandia nu au ajuns la CS U Craiova: „Am primit un mesaj de la Mihai Rotaru”

Ibrahima Tandia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 februarie 2019

CS U Craiova a încercat să-i transfere pe Alexandru Ioniță de la CFR Cluj și pe Ibrahima Tandia de la Sepsi, dar s-a lovit de refuzul ambelor cluburi.

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Mihai Rotaru, finanțatorul grupării oltene, care a explicat de nu s-au materializat transferurile. 

„Am primit un mesaj de la Mihai Rotaru. Mi-a spus că şi CFR, şi Sepsi s-au comportat extraordinar de bine. A făcut oferte de 600.000 de euro şi era dispus să le ducă până la un milion pentru fiecare jucător. Dar fotbaliştii respectivi nu sunt de vânzare. Sepsi a spus că vrea să acumuleze puncte în play-off.

Şi Clujul la fel, ambele formaţii s-au comportat ireproşabil. E greu să se mai facă acum vreunul dintre transferuri, chiar dacă sunt sume frumoase pentru fotbalul românesc. A existat deschidere pentru dialog, s-au purtat corespondenţe, dar nu s-a ajuns la vreun acord”, a spus Ion Crăciunescu, la TV Digi Sport. 

Vezi și: Cornel Dinu face praf strategia de la CS U Craiova: „Ce facem? Păcălim suflarea?”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.