Campionate

Chelsea l-a pedepsit dur pe Kepa Arrizabalaga! Amendă uriașă după ce a refuzat înlocuirea în meciul cu Manchester City!

Kepa Arrizabalaga // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Theodor Jumătate  —  Tuesday, 26 February 2019

Kepa Arrizabalaga, portarul basc al lui Chelsea, care nu a vrut să iasă de pe teren în prelungirile finalei Cupei Ligii Angliei cu Manchester City, va plăti o amendă de 225.000 de euro, salariul pe o săptămână.

Refuzând schimbarea, deși rezerva Willy Caballero era deja la marginea terenului, gata să intre, Kepa l-a înfuriat pe Maurizio Sarri și toată Anglia era împotriva lui. Nu a fost exclus din lot de managerul italian, dar nu a scăpat de pedeapsă.

Potrivit Marca, șefii clubului londonez l-au amendat cu 225.000 de euro, echivalentul salariului săptămânal al portarului basc. Bani care vor fi donați fundației Chelsea. Iar Kepa le-a cerut scuze lui Sarri și lui Caballero. Nu numai lor.

"Am făcut o greșeală", admite Kepa într-o declarație apărută pe site-ul lui Chelsea. "Nu am reacționat corect în acea situație și vreau să le spun fanilor că îmi pare rău. Voi învăța din acest episod și accept ceea ce a decis clubul".

Mâine, dacă Sarri îl va folosi, goalkeeperul se poate revanșa. Chelsea are un meci de foc. Cu Tottenham, pe "Stamford Bridge".

"Am vorbit cu Kepa despre acest incident, a fost o discuție bună. Totul a pornit de la o neînțelegere, dar el a înțeles că reacția sa nu a fost potrivită. Și-a cerut scuze. Mie, colegilor, clubului"
Maurizio Sarri, manager Chelsea

11.700.000 €este salariul anual al spaniolului Kepa Arrizabalaga la Chelsea

37 de meciuria apărat Kepa în acest sezon: a luat 35 de goluri (17 partide fără gol primit)

Vezi și: Chris Sutton și Ruud Gullit, nemiloși: "Kepa, afară! E o lipsă de respect dezgustătoare!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.