Campionate

Marele Gabriel Batistuta explică de ce a refuzat Real Madrid și AC Milan: „Aș fi marcat 200 de goluri, dar m-aș fi plictisit”

Gabriel Batistuta, pe vremea când juca la Fiorentina // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 februarie 2019

Gabriel Batistuta, 50 de ani,  fostul star al naționalei Argentinei și al Fiorentinei, a explicat într-un interviu motivul pentru care nu a dorit niciodată să evolueze la echipe de top precum Real Madrid sau AC Milan, deși a beneficiat de numeroase oferte din partea coloșilor din fotbal.

„Am primit multe oferte de la Real, Manchester United sau AC Milan, dar am preferat liniștea de rămâne și de a juca la Fiorentina. Dacă mergeam la Madrid, aș fi marcat mai mult de 200 de goluri, dar m-aș fi plictisit. Același lucru s-ar fi întâmplat și la AC Milan.

Chiar dacă nu am câștigat niciodată un trofeu important, mă consider un învingător pentru că am ajutat-o pe Fiorentina să se dueleze cu adversarii de top”, a declarat Gabriel Batistuta în AS. 

„Niciodată nu am fost încântat de postura de a fi vedeta unei echipe, centrul atenției. Asta înseamnă că-ți asumi o responsabilitate suplimentară” Gabriel Batistuta

Gabriel Batistuta, care pe 1 februarie a împlinit 50 de ani, a jucat de-a lungul carierei la Newell's Old Boys, River Plate, Boca Juniors, Fiorentina, AS Roma, Inter Milano și Al-Arabi. Batisuta a fost o adevărată legendă în naționala Argentinei, pentru care a reușit 54 de goluri în 77 de apariții.

203 goluriîn 331 de apariții a reușit Gabriel Batistuta la Fiorentina, pentru care a evoluat între 1991 și 2002

Vezi și: Au ieșit la iveală detalii ascunse în ultimele două decenii » Motivul pentru care Jupp Heynckes a fost dat afară de Real Madrid: „Sunt niște fii de târfă!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.