Liga 1

VIDEO Primul jucător al FCSB-ului care vorbește despre „omenia” cu Viitorul și meciul suspect cu FC Vaslui: „Piovaccari vomita la 4 dimineața prin baie”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 februarie 2019

Andrei Prepeliță a fost invitatul lui Costin Ștucan de la GSP LIVE. A vorbit despre două dintre cele mai tensionate momente din perioada petrecută la FCSB. 

Este vorba despre meciul pierdut cu Viitorul, scor 2-5, iar cele 3 puncte au ajutat echipa lui Hagi să se salveze de la retrogradare. Meciul a fost numit de Gigi Becali „omenie”, iar la final Laurențiu Reghecampf a anunțat la final că el nu vrea să participe la asemenea jocuri. 

De asemenea, Prepeliță a vorbit despre meciul cu FC Vaslui, scor 0-1, când cu puține ore înaintea disputei jucătorii moldoveni nu erau siguri că fac deplasarea. Cazarea la București a fost plătită atunci de Anamaria Prodan, soția antrenorului FCSB-ului. 

Înaintea disputei, mai mulți jucători ai roș-albaștrilor au acuzat probleme și au lipsit de la acest meci. 

„Îmi aduc aminte cu Viitorul că ne-a fluierat tot stadionul. Ne uitam toți jucătorii unii la alții. Îmi aduc aminte că ne-au dat niște goluri. În echipă au fost mai mulți jucători care nu prea jucaseră sezonul ăla. N-a venit nimeni îniante la mine să-mi spună vreodată ceva. N-aș fi acceptat”, a zis Prepeliță. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.