Liga 1

Harlem Gnohere rupe tăcerea! Mesajul postat pe Instagram după ce a căzut în dizgrație la FCSB: „Pentru toți suporterii mei...”

Harlem Gnohere // FOTO: GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 26 februarie 2019

Harlem Gnohere a pierdut locul de titular în ofensiva lui FCSB, dar nu și suportul miilor de fani vrăjiți de evoluțiile sale din ultimii doi ani. Pe făraș la clubul lui Gigi Becali, „Bizonul” a postat un mesaj mobilizator în social-media. 

Pentru toți suporterii mei. Indiferent de ce se întâmplă, sunteți aici să mă încurajați. Mă voi întoarce în forță! Mulțumesc pentru toate mesajele de susținere”, a scris „Bizonul” pe Instastory.

Harlem Gnohere, 31 de ani, nu mai e om de bază la FCSB. Golgeterul roș-albaștrilor, cu 11 reușite în actuala stagiune, a ajuns rezerva lui Ioan Hora și, mai nou, a fost pus pe lista de transferuri de Gigi Becali. Chiar dacă nu va părăsi echipa în perioada imediat următoare, șansele ca francezul să joace în detrimentul lui Ioan Hora sunt foarte mici.

Vezi și: Gigi Becali, ironia supremă pentru Dinamo: „S-a închis perioada de transferuri, altfel plătea Rednic 6 milioane pentru Gnohere”

”Bizonul” e pe tarabă » Situația halucinantă în care a ajuns principalul om de gol al FCSB-ului, Harlem Gnohere! Dezvăluiri din CULISE

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.