Cupa Romaniei

GSP LIVE / VIDEO Iureș la Sibiu, după eliminarea din Cupa României: „N-am respectat competiția!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 februarie 2019

Teodor Birț, președintele lui Hermannstadt, s-a declarat foarte dezamăgit la GSP Live de jocul formației sale în „sferturile” Cupei României cu Viitorul, scor 2-3.


”Sunt foarte dezamăgit după meciul de ieri, duel pe care l-am pierdut pe mâna noastră. Nu ne-am dorit destul de mult să învingem și mă refer strict la cum s-au prezentat jucătorii. E o problemă de mentalitate. Jucătorul român are problema asta, când nu ești conectat 100% n-ai cum să învingi. Din punctul meu de vedere n-am respectat competiția, Cupa României. Toată lumea ia în brațe sintagma asta, «trebuie să ne salvăm de la retrogradare», iar asta nu e o mentalitate de învingător.

Mai ales într-un joc în care presiunea era pe Viitorul, nu pe noi, că ei au meci capital în weekend. Nu sunt supărat când pierd cu Craiova sau FCSB, dar într-un meci în care Gică Hagi a venit cu jumătate de echipă, n-aveam voie să picăm în capcana asta. Eu la începutul campionatului mi-am fixat două obiective: rămânerea în Liga 1 și să rejucăm finala Cupei. E o competiție care ne putea ajuta foarte mult, ar fi putut confirma că nu am ajuns din întâmplare în finală anul trecut”, a declarat Birț la GSP LIVE.

...despre stadionul din Sibiu: ”Să nu mai vorbim de stadion. Dacă aveam suporterii lângă noi poate că aveam 10 puncte în plus. E un an de sacrificiu, ne-am asumat treaba asta, de la mine până la ultimul jucător. Eu nu sunt nici constructor, nici primar la Sibiu, n-am nicio treabă cu stadionul. Dacă va fi să existe un stadion vom juca pe el, dacă nu, căutăm variante”

”Din punctul meu de vedere a fost o greșeală penalty-ul acordat în minutul 6 de central. Dar niciodată nu am susținut că cineva a greșit intenționat împotriva noastră” Teodor Birț, președinte Hermannstadt

...despre Hagi: ”M-aș bucura din tot sufletul ca Hagi să învingă. E mai mult decât antrenor, e un om care face mult prea mult, nimeni nu se poate compara cu el. E și antrenor, și manager, depune o muncă extraordinar”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.