Campionate

REAL MADRID - BARCELONA 0-3 // VIDEO Reacția lui Luis Suarez după ce s-a distrat cu Real Madrid: „Uitați-vă la rezultate! Avem 6 ani la rând în care ajungem în finală”

Luis Suarez // FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 februarie 2019

Barcelona s-a calificat în finala Cupei Spaniei după ce a trecut de Real Madrid, 3-0 (Suarez 51, 73 pen., Varane 69 ag.). Atacantul uruguyan Luis Suarez a fost omul meciului (Detalii AICI).

Luis Suarez, 31 de ani, a ajuns la 11 goluri marcate în 13 meciuri cu Real Madrid și a vorbit despre partida de pe „Bernabeu” și despre calificarea în finală.

Uitați-vă la rezultate! Avem 6 ani la rând în care ajungem în finală! Eram conștienți că, dacă vom marca un gol, ei vor ataca și noi vom avea mai multe spații. Am făcut un meci foarte bun, așa cum ne doream. Eu am dat două goluri, al treilea e al lui Varane.

Accept și criticile, dar și laudele. Sunt linișitit, pentru că dau totul și am sprijinul echipei și al antrenorului”, a declarat Luis Suarez.

„Real a dominat, a avut ocazii, dar nu a putut marca. În a doua parte, noi ne-am impus. Ter Stegen a făcut un meci foarte bun” Josep Maria Bartomeu, președinte Barcelona

„Știam că vom avea de suferit. Dar am făcut-o bine. Suarez a arătat că este foarte bun. Avem noroc sau nu, jucăm iar cu Real Madrid în câteva zile. Ne vom studia erorile”
Clement Lenglet, fundaș Barcelona

Citește și:

 3 statistici care cutremură Realul din temelii » Cifrele care confirmă un sezon de COȘMAR!

  • În cealaltă semifinală joacă joi Valencia și Betis, în tur 2-2.
  • Finala Cupei Spaniei e pe „Benito Villamarín” din Sevilla, pe 25 mai.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.