Tenis

Mihaela Buzărnescu, eliminată de Bianca Andreescu » Principala favorită a părăsit și ea turneul mexican

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 February 2019

Mihaela Buzărnescu (31 WTA) a fost eliminată de canadianca Bianca Andreescu (71 WTA), scor 2-6, 5-7, în optimile de finală ale turneului WTA de la Acapulco.

Buzărnescu nu a reușit să dubleze victoria din turul I, prima din 2019, contra australiancei Daria Gavrilova. Miki a resimțit dureri la spate încă din primul set și a clacat în fața jocului agresiv al canadiencei cu origini române.

Andreescu și-a adjudecat primul set în 45 de minute, scor 6-2, terminând cu un procentaj excelent al punctelor câștigate pe primul serviciu, 72 %.

Setul secund a fost mult mai echilibrat. Românca a cedat pe propriul serviciu la 4-3, a salvat apoi o minge de meci la 5-3. Insuficient pentru a împinge meciul în decisiv. Andreescu s-a impus într-o oră și 44 de minute, scor 6-2, 7-5, și va juca în sferturile de finală împotriva chinezoaicei Saisai Zheng (40 WTA).

Stephens, eliminată

Sloane Stephens, jucătoarea de pe locul 4 WTA și principala favorită a turneului din Mexic, a fost eliminată de brazilianca Beatriz Haddad Maia (172 WTA), scor 3-6, 3-6.

Nici favorita numărul 2, americanca Danielle Rose Collins (25 WTA), nu mai este în competiție, pierzând încă din primul tur în fața bielorusei Victoria Azarenka (50 WTA).

Vezi și: 

Mihaela Buzărnescu, program infernal înaintea meciului crucial al echipei de Fed Cup

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.