Liga 1

Ioan Niculae a trecut la fapte, speriat de arbitraje: „Sigur vor decide lupta la titlu!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 February 2019

Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, se teme de arbitrajele din play-off și a cerut ca Marcel Bîrsan să nu mai fie delegat la meciurile formației sale. 

  • Astra Giurgiu, CFR Cluj, FCSB, CS U Craiova și Sepsi OSK sunt calificate în play-off-ul Ligii 1. Pentru ultimul loc se luptă FC Botoșani, Viitorul și Poli Iași. Vezi calculele AICI.

„Nu mă tem că arbitrajul va conta în lupta pentru titlu, ci sunt sigur de asta! Nu l-aţi văzut pe domnul Bîrsan cum a arbitrat la Cluj? L-aţi văzut. Nu vreau să comentez, ca să nu mai mârâie pe la televizor că mă suspendă, dar aţi văzut voi.

De ce ai pentru unii o măsură, iar pentru alţii altă măsură?! Dovadă e şi ce au făcut la Sepsi, în următorul meci. Un astfel de arbitru nu are ce căuta în Liga I. Se întâmplă des, dar dacă am avea o comisie a arbitrilor responsabilă ar fi altceva.

Dacă greşeşti o dată e omeneşte. Greşeşti şi a doua oară, e tot omeneşte. Dar a treia oară trebuie să fii exclus din arbitraj. Avem 2-3 arbitri care nu vrem să ne arbitreze. Unuia i-am făcut o scrisoare, Bîrsan ne-a tocat de fiecare dată când ne-a prins şi mai avem unul, dar acesta nu ne-a prea arbitrat în ultimul timp”, a afirmat Ioan Niculae conform TV Telekom Sport.

Vezi și: 

Ioan Niculae, dezvăluire de senzație despre Denis Alibec: „I-a spus soției mele că nu vrea salariu, doar niște bani pentru mama lui”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.