Liga 1

DINAMO // Sean McDermott a jucat 3 meciuri și a plecat! Mircea Rednic a făcut anunțul: „Suntem exigenți, sezonul următor nu ne mai iartă nimeni”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 februarie 2019

Sean McDermott, portarul irlandez de 25 de ani, și-a reziliat contractul cu Dinamo. Anunțul a fost făcut de Mircea Rednic într-o conferință de presă.

  • Dinamo - Concordia Chiajna e vineri, de la 20:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport. 

„McDermott și-a reziliat contractul cu Dinamo. Nu avea de ce să fie supărat. Am cerut un portar bun, iar eu sunt foarte exigent.

Nu vreau ca sezonul următor să ne prindă descoperiți, nesiguri pe ceea ce am făcut în această perioadă. Nu mai avem voie să ratăm sezonul următor. Nu ne mai iartă nimeni, nici pe mine, nici pe jucători.

Încă nu știu dacă Mandanda va debuta mâine împotriva Concordiei”, a declarat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

3 meciuria apărat Sean McDermott în tricoul lui Dinamo

Sean McDermott, care a semnat cu Dinamo pe 18 februarie, a început ca titular la reluarea campionatului, dar a avut o prestație jenantă în meciul 3, cu FC Botoșani (1-2). Etapa trecută, la Călărași (0-0), Rednic l-a titularizat pe Muțiu. 

În acest moment, Dinamo se bazează pentru postul de portar pe Vlad Muțiu (24 de ani) și pe congolezul Parfait Mandanda (29 de ani).

Vezi și: 

VIDEO Managerul lui Sepsi a făcut KO arbitrul de la meciul contra satelitului lui Dinamo: „Băi, tati, alergăm ca nebunii și tu nu dai nimic?!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.