Liga 1

GSP LIVE // VIDEO De ce nu a jucat Tandia cu CFR Cluj? Explicația oficialilor lui Sepsi: „A trebuit să-i scoatem un dinte”

FOTO: Bogdan Bălaș

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 februarie 2019

Janos Bokor, managerul lui Sepsi, a fost invitatul lui Costin Ștucan la GSP Live și a susținut că problemele medicale l-au împiedicat pe francezul Ibrahima Tandia (25 de ani), golgeterul, să fie pe teren aseară, la 0-1 cu CFR Cluj,  „sferturile” Cupei României. 

 

 

„Tandia trecut prin momente grele în viață. Când l-am adus de la Tours  trebuit să îl punem pe picioare. A venit foarte nepregătit. Era doborât din punct de vedere fizic. A marcat la debut, cu Chiajna. După al doilea meci, cu Craiova, i-a curs sânge pe nas din cauza efortului. Avea tensiunea sângelui prea mare, n-am înțeles foarte bine explicațiile medicilor. A trecut toate controalele, nu are nicio problemă. Acum e foarte bine. 

Ieri nu a jucat contra lui CFR Cluj, în Cupa României, pentru că a trebuit să îi scoatem un dinte. Era o situație mai dificilă, nu a avut altă soluție. Două zile i s-a interzis efortul. Arăta de zici că a avut meci cu Mayweather”, a declarat Bokor la GSP Live.

„Am primit oferte de la Craiova pentru el. Erau foarte interesați, dar avem și noi un țel, să nu fim doar turiști în play-off. L-au vrut și echipe din Turcia, prima ligă”Janos Bokor

Tandia a absentat în meciul pierdut de Sepsi contra lui CFR Cluj, scor 0-1, în „sferturile” Cupei României. Duminică, tot contra campioanei, dar în Liga 1, francezul e anunțat titular. 

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO / Șeful revelației Sepsi OSK, poveste de groază în direct: “I-am dat un pumn unui arbitru, l-am lăsat jos!”. Surpriză: cine e arbitrul agresat de Bokor. “Nu-l iert!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.