Handbal

DINAMO - SPORTING // VIDEO+FOTO Mircea Lucescu și Mircea Rednic, în peluză la meciul de handbal cu Sporting » Atmosferă senzațională în Sala Dinamo!

+12 Foto
Dinamo - Sporting Lisabona // FOTO: Raed Krishan

Articol de Marian Ursescu, Raed Krishan (foto)  —  joi, 28 februarie 2019

Meciul decisiv dintre Dinamo și Sporting Lisabona, din play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, a generat o emulație uriașă în rândul întregii suflări dinamoviste.

Ultrașii roș-albilor au umplut până la refuz Sala Dinamo, unde, cu scurt timp înainte de startul meciului, și-au făcut apariția și jucătorii lui Mircea Rednic.

În frunte cu Mattia Montini, Dan Nistor sau Deian Sorescu, jucătorii s-au întreținut amical cu liderii PCH, apoi au luat loc în tribune, de unde îi încurajează pe handbaliștii antrenați de Ștefan Constantin. 

Rednic și Lucescu la meci

În Sala Dinamo și-au făcut apariția și vedete dinamoviste precum Mircea Lucescu, Florin Răducioiu, Mircea Rednic, Elisabeta Lipă și fosta canotoare Geta Andrunache. 

Rednic și Lucescu nu s-au intersectat, o întâlnire care s-ar fi putut dovedi interesantă în contextul tensiunilor dintre cei doi.

 

portughezii i-au aplaudat pe fanii dinamoviști

"De fani ne pare cel mai rău. Le cerem scuze, nu am putut să ne ridicăm la înălțimea lor. Ei au făcut tot ceea ce a ținut de ei, noi nu!", a spus Răzvan Gavriloaia. Portughezii au fost și ei impresionați. La final, "alb-verzii" au mers în grup în fața galeriei și i-au aplaudat pe fani. "Impresionant. Incredibil ce fani, au creat o atmosferă incredibilă", a spus spaniolul Carlos Ruesga, de la Sporting. "Nu știu când vom mai trăi o asemenea atmosferă. Sper să mai avem prilejul", a încheiat și Alireza Musavi, pivotul lui Dinamo.

VIDEO cu jucătorii lui Dinamo în sală

Urmărește AICI partida dintre Dinamo și Sporting Lisabona

2.500de fani au fost la Dinamo - Sporting

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.