Campionate

REAL MADRID // Santiago Solari a fugit de furia fanilor madrileni » Jucătorii nu au scăpat! Poliția a trebuit să intervină

FOTO: Captură @Marca

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 01 martie 2019

Real Madrid a efectuat astăzi primul antrenament după eșecul din manșa retur a semifinalei Cupa Spaniei, scor 0-3, contra rivalei Barcelona. Fanii care i-au așteptat pe jucătorii lui Solari, au reacționat.

Câțiva zeci de suporteri i-au așteptat pe madrileni la baza de pregătire de la Valdebebas, inițial cu gânduri pașnice, dorind să obțină autografe de la favoriți. Fotbaliștii campioanei Europei nu au coborât din mașini, iscând furia fanilor.

Aceștia au blocat drumul și au strigat cuvinte grele la adresa „galacticilor”. Situația nu s-a calmat decât după intervenția poliției. 

Solari a evitat mulțimea

Santiago Solari, antrenorul madrilenilor, sosit la Valdebebas cu micul său Seat Cordoba, a făcut un gest care nu va fi iertat foarte curând de fani. După ce a observat mulțimea strânsă pe marginea drumului, Solari a întors mașina, alegând o rută ocolitoare. 

 

Vezi și: 

REAL MADRID - BARCELONA // Șansă uriașă pentru Messi&co » Barcelona poate prelua supremația în rivalitatea de 87 de ani cu Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.