Liga 1

DINAMO - CHIAJNA // Dan Nistor, motivat și în play-out: „Suntem jucători profesioniști, cu banii la zi! Trebuie să muncim”

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 March 2019

Dinamo s-a impus în fața Concordiei Chiajna, scor 2-1. Căpitanul Dan Nistor exclude varianta relaxării în meciurile din play-out și dezvăluie că Mattia Montini părăsise vestiarul înaintea pauzei.

„Trebuie să existe motivare, nici nu încape discuția. Suntem jucători profesioniști, cu banii la zi. Trebuie să muncim și să construim o echipă bună pentru sezonul ca va urma și să nu mai ajungem în această ipostază.

Știam că ei vor folosi multe mingi lungi, dar cu toate astea ne-au surprins la câteva acțiuni pe final. Important e că am câștigat”, a declarat Nistor pentru Look TV.

Italianul Mattia Montini a fost schimbat în prima repriză după o lovitură primită în zona cefei. Nistor a comentat accidentarea: „Montini nu mai era la vestiar la pauză. Nu știam ce s-a întâmplat cu el. Avea niște amețeli. Sper să se întoarcă sănătos la antrenamente”. 

Vezi și: 

DINAMO - CHIAJNA // VIDEO + FOTO Gafă în lanț la golul grecului Papazoglou » Conaționalul Koutroubis a alergat în zadar pe lângă mingea care se scurgea în poartă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.