Liga 1

DINAMO - CHIAJNA // UPDATE Mattia Montini, transportat de urgență la spital! Prima reacție a atacantului

FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 01 March 2019

Dinamo s-a impus contra Concordiei Chiajna, scor 2-1. Italianul Mattia Montini (27 de ani) a fost transportat la spital în timpul primei reprize. 

UPDATE 23:30

Montini a oferit prima declarație după lovitura primită. 

„Cred că în acest moment sunt mai bine. Acum sunt la spital, îmi fac toate analizele ca să se asigure că nu am pățit nimic grav, ăsta este protocolul. După ce se termină investigațiile mă duc acasă. Acum am o durere de cap. Pe teren nu mai vedeam bine, dar acum sunt ok”, a declarat Montini pentru doardinamo.ro.

 

UPDATE

Mircea Rednic: „Montini a ieșit și ne-a spus că nu vede cu un ochi. E dificil, dar ăsta e fotbal. Sper să nu fie nimic grav”.

 

Victoria de la Chiajna a fost umbrită. Mircea Rednic și-a pierdut principala „gură de foc” în minutul 27. Italianul Mattia Montini a părăsit terenul comoționat după o lovitură primită în ceafă. 

Italianul a fost transportat la spital chiar în timpul primei reprize, purtând un guler cervical. Atacantul a suferit o comoție, anunță TV Telekom Sport.

„Montini nu mai era la vestiar la pauză. Nu știam ce s-a întâmplat cu el. Avea niște amețeli. Sper să se întoarcă sănătos la antrenamente”Dan Nistor

Vezi și: 

DINAMO - CHIAJNA // VIDEO + FOTO Gafă în lanț la golul grecului Papazoglou » Conaționalul Koutroubis a alergat în zadar pe lângă mingea care se scurgea în poartă

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.