Liga 1

Mircea Rednic, caterincă totală la conferință: „Videochat?! Am eu piese de piese în echipă, de unul te îndrăgostești! Eu nu fac, sunt strâmb”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 02 March 2019

Subiectul ”videochat” în Liga I a stârnit multe discuții, după ce Cristi Pulhac a declarat la GSP Live că știe fotbaliști în activitate care fac asta din lipsă de bani. Mircea Rednic a reluat tema, foarte amuzat, la conferința de presă de după Dinamo - Chiajna, 2-1.

„Eu am în echipă piese de piese. Când vezi pe Athanasios Papazoglou, mi-e că mă îndrăgostesc de el. Aș face și eu videochat dar n-am fizic. Sunt strâmb, sunt vai de capul meu”, s-a amuzat Mircea Rednic, conform TV Telekom Sport.

Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna, cu scorul de 2-1, în etapa cu numărul 26 a Ligii 1. Golurile au fost înscrise de Papazoglou (39), Sorescu (66), respectiv Ropotan (69).

Pulhac la GSP Live: „Știu fotbaliști în activitate care fac videochat”

„Știu fotbaliști în activitate care fac videochat. Din lipsa banilor, se ajunge aici, eu așa cred. Sunt jucători chiar care au evoluat în afară, dar au pierdut bani. Eu nu cred că barbații fac asta din plăcere, ci din lipsa banilor”, a povestit Cristi la GSP LIVE.

Citește și:

BOMBA ZILEI! Cristi Pulhac, anunț șocant: „Știu fotbaliști în activitate care fac videochat”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.