Liga 1

Dezvăluiri din interior: motivul pentru care Dan Petrescu ezită să revină la CFR Cluj: „Dacă oamenii fac asta, vine! Altfel, nu!”

Dan Petrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 martie 2019

CFR Cluj, liderul din Liga 1, insistă pentru readucerea lui Dan Petrescu, 51 de ani, dar pentru moment acesta nu și-a reziliat contractul cu chinezii de la Guizhou Zhicheng.

Gabi Balint, un apropiat al lui Dan Petrescu, a vorbit despre antrenorul care a câștigat campionatul cu CFR Cluj în sezonul trecut și a explicat de ce acesta ezită pentru moment să revină la ardeleni.

E sistată treaba cu Dan Petrescu pentru că nu-i oferă garanții, adică să fie plătite toate salariile staff-ului, jucătorilor și primele.

Nu din cauza banilor nu pleacă din China. Nu asta îl ține pe loc, ci lipsa garanțiilor de la CFR Cluj. Dacă oamenii pun garanții, el va veni! Altfel, nu vine. Și e normal”, a declarat Gabi Balint la TV Digi Sport.

La CFR Cluj situația este una tensionată, jucătorii fiind nemulțumiți de faptul că șefii echipei nu le-au plătit primele pentru câștigarea campionatului, aceștia protestând de mai multe ori la adresa conducerii.

Citește și:

3 transferuri tari făcut de CFR, dar Alin Minteuan neagă: „Nu au fost făcute pentru Dan Petrescu”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.