Liga 3

PROGRESUL SPARTAC - RAPID 3-1 // VIDEO Rapidul lui Daniel Pancu pierde primul meci în Liga 3 » Meci agitat, cu 3 eliminări și 2 penalty-uri!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 02 martie 2019

Rapid a pierdut primul meci din Liga 3, Seria a II-a, pe terenul celor de la Progresul Spartac, scor 1-3, în primul duel din retur.

Meciul a început ezitant, ambele echipe tatonându-se. În minutul 25, Andrei Luca a marcat cu capul, din 6 metri. În minutul 30, Rapid a rămas în 10 oameni. Fundașul Alexandru Iacob a fost eliminat după un fault în careu, Ciprian Stanciu a marcat din penalty.

După pauză, meciul a continuat spectaculos. În minutul 50, atacantul lui Spartac, Dănilă Parfeon, a fost eliminat pentru o intrare cu talpa la portarul Rapidului, Virgil Drăghia. Progresul a majorat diferența după ce același Ciprian Stanciu a marcat din penalty, în minutul 51.

Rapid a redus din diferență prin Petre Goge. Mijlocașul a marcat cu capul, din 7 metri.

În minutul 74, Progresul a rămas în 9 jucători, după ce Andrei Luca a văzut al doilea cartonaș galben și a fost fost eliminat.

Rapid rămâne lider în Liga 3, cu 38 de puncte, la 4 lungimi de urmăritoarea Unirea Slobozia. De partea cealaltă, Progresul Spartac e pe poziția a 5-a, cu 26 de puncte.

Progresul Spartac - Rapid 3-1Au marcat: Luca 25, Stanciu 31 pen., 51 pen. / Goge 54

În minutul 30, Alexandru Iacob a produs penalty-ul din care gazdele au majorat scorul, la 2-0, după un fault din poziție de ultim apărător. A fost eliminat direct de arbitrul partidei.
În minutul 50, atacantul lui Spartac, Dănilă Parfeon, a fost eliminat pentru o intrare cu talpa la portarul Rapidului, Virgil Drăghia.
Andrei Luca (Spartac) primește al doilea cartonaș galben și este eliminat în minutul 74.

VIDEO CU ÎNTREAGA PARTIDĂ (Comentariul aparține clubulUI Rapid):

Echipa de start a Rapidului: Drăghia - Băjan, Iacob, Manole, Oanea - Jorza, Cârstocea - Sefer, Goge, Hlistei - Vlada
Rezerve: Ciuculescu, Grigore, Robinho, Drăghiceanu, Neacșu, Demici, Matulevicius
Antrenor: Daniel Pancu

Nebunie la porți înainte de meci

Meciul a început cu aproximativ 15 minute întârziere. La porțile stadionului celor de la Progresul au venit aproximativ 1.000 de fani ai Rapidului, aceștia forțând intrarea pe arena de 600 de locuri de pe Intrarea Vrabiei, din București.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.