Liga 4

Sâmbătă neagră pentru Steaua » 3 eșecuri dureroase: bătută de Dinamo la baschet, prima înfrângere pentru Lăcătuș și prestație dezolantă la handbal: „Nu ne mai înscriem la anul”

Ovidiu Mihăilă, antrenorul echipei de handbal masculin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 March 2019

Sâmbătă a fost o zi neagră pentru secțiile sportive ale clubului Steaua. Echipele de fotbal, baschet și handbal au suferit înfrângeri pe linie. 

Cronologic, formația de handbal a intrat prima în joc. În atmosfera dezolantă a sălii din Chiajna, Steaua a încheiat cu o înfrângere categoric aventura din SEHA Liga, scor 24-31, contra sârbilor de la Zelenznicar.

Bucureștenii au terminat competiția pe locul 6, cu 6 victorii și 12 înfrângeri.

Ovidiu Mihăilă, antrenorul „militarilor”, a avut un mesaj către conducere la final: „Nu știu dacă ne vom mai înscrie anul viitor. Astăzi când am ajuns la sală nici nu știam care dintre băieți poate juca. Dacă nu există o strategie clară, să întărim lotul, să aducem mai mulți jucători tineri, nu putem face față”.

Prima înfrângere în Liga 4

Formația lui Marius Lăcătuș a suferit prima înfrângere în actualul sezon al Ligii a 4-a, în fața celor de la Carmen București, scor 0-1. Unicul gol al partidei a fost marcat de Alexandru Nechita în minutul 34, dintr-o lovitură liberă executată impecabil. Vezi golul și ce trebuie să facă CSA Steaua pentru promovarea în al treilea eșalon. 

Eșec în derby-ul cu Dinamo 

Finalistă în sezonul precedent al Ligii Naționale de baschet masculin, Steaua are un sezon de coșmar. Cele două formații retrogradate din grupa roșie în cea galbenă a campionatului au disputat derby-ul în sala Dinamo.

„Câinii” au fost conduși până în ultimele 6 minute ale înfruntării, dar au revenit fantastic și au obținut prima victorie, scor 73-67, în ultimele 5 partide directe.

28 de punctea reușit dinamovistul Michael Deloach, MVP-ul partidei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.