Liga 1

FCSB - VOLUNTARI 2-2 // De ce crede Basarab Panduru că Mihai Teja nu face schimbările la FCSB: „Coincidențe?! Uitați-vă la ultimele 21 de etape”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 March 2019

FCSB a remizat în deplasarea de la Voluntari, scor 2-2. Basarab Panduru sugerează că Mihai Teja nu controlează în totalitate lucrurile la echipă și că este influențat în momentul schimbărilor. 

  • Mihai Teja a făcut două mutări la pauza meciului cu FC Voluntari. I-a introdus pe Ovidiu Moruțan și pe Harlem Gnohere în locul lui Florentin Matei și al lui Mihai Roman.

În 21 de etape, la Mediaş, Teja a schimbat de 2 ori la pauză. La FCSB schimbă în 4 din 5 meciuri la pauză. Iar FCSB în 21 din 26. Coincidenţe?

Aş putea să spun ce ar răspunde dacă ar fi întrebat. E foarte simplu: «am o bancă foarte bună, îmi permit să fac asemenea schimbări, sunt un antrenor norocos, îmi permit să fac schimbări cu o bancă atât de bună».

Dar nu sunt normale schimbările astea. De multe ori dereglează tot sistemul echipei.

Jucători duşi dintr-o parte în alta. Ceea ce înseamnă că antrenorul nu s-a gândit niciodată să facă schimbarea aia, pentru că tu cu o schimbare încerci să schimbi un jucător, să îl bagi să nu faci multe schimbări, dar cu două de cele mai multe ori schimbi 4-5 de pe posturi”, a afirmat Panduru la TV Telekom Sport. 

Vezi și: 

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Iar se face curățenie la FCSB! Gigi Becali anunță: „La vară cumpărăm 5 jucători”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.