Liga 1

FCSB // Dezastru pe linie pentru Teja: 8 jucători catastrofali! De la defensiva fără căpătâi și până la un Teixeira haotic

FC Voluntari - FCSB 2-2 // FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 March 2019

FCSB a înregistrat sâmbătă seara al treilea pas greșit consecutiv în deplasare, 2-2 la Voluntari, ratând șansa de a se apropia de liderul CFR Cluj. Echipa lui Mihai Teja a fost trădată aseară de câțiva jucători cheie ai echipei. 

Aproape toate defensiva roș-albaștrilor a fost vulnerabilă cu Voluntari.

Cuplul Lucian Filip - Dragoș Nedelcu a generat multă nesiguranță, iar o evoluție slabă a avut și Alexandru Stan, fundașul stânga revenit aseară printre titulari. Toți trei au primit nota 5.

Nu doar fundașii l-au dezamăgit pe Teja. Florentin Matei și Adrian Stoian, cele mai răsunătoare transferuri ale iernii, au jucat modest. Matei a început din postura de titular și a primit 4, în timp ce Stoian, intrat în minutul 41, a primit nota 5.

Un Teixeira de 4 și un Pintilii de 5

Tot 5 au primit și experimentații Mihai Roman și Mihai Pintilii, căpitanul steliștilor ieșind accidentat înainte de pauză după 40 de minute nesigure. 

Filipe Teixeira și-a lăsat echipa în inferioritate în minutul 81 și nu a impresionat deloc pe parcursul meciului, primind nota 4. 

Cei mai buni jucători ai FCSB-ului au fost Cristi Bălgrădean, care a salvat echipa de la înfrângere în final, dar și Ioan Hora, Florin Tănase și Harlem Gnohere, toți fiind recompensați cu nota 7.

Din tabăra ilfovenilor s-au remarcat Igor Armaș și Laidouni, ambii primind nota 8 din partea Gazetei Sporturilor, la fel ca tehnicianul Cristiano Bergodi. 

Vezi și: FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Iar se face curățenie la FCSB! Gigi Becali anunță: „La vară cumpărăm 5 jucători”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.