Liga 1

FC VOLUNTARI - FCSB 2-2 // Ilie Dumitrescu îl bagă în ședință pe Mihai Teja: „E puțin în afara regulamentului! Nu e un lucru bun”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 martie 2019

FCSB a remizat cu FC Voluntari, 2-2, într-un meci din ultima etapă din sezonul regulat din Liga 1.

După meci, Ilie Dumitrescu a comentat prestația antrenorului celor de la FCSB, Mihai Teja, și a criticat faptul că acesta a făcut toate schimbările la pauză.

„Eu cred că Teja a făcut schimbările, dar nu ştiu sigur asta. De unde să ştiu? Asta e părerea mea. Eu am fost aici în studio, nu am fost la meci.

Ce este puţin în afara regulamentului, ca să zic aşa, e că a epuizat toate schimbările la pauză. Ăsta nu e un lucru bun! În practică, puţini antrenori operează toate modificările atât de devreme”, a declarat Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

La pauza meciului, când FC Voluntari avea 2-1, Mihai Teja făcut 2 schimbări: Harlem Gnohere în locul lui Florentin Matei și Olimpiu Moruțan în locul lui Mihai Roman.  În minutul 41, Teja l-a băgat pe Adrian Stoian în locul lui Mihai Pintilii, care s-a accidendat.

Citește și: 

De ce crede Basarab Panduru că Mihai Teja nu face schimbările la FCSB: „Coincidențe?! Uitați-vă la ultimele 21 de etape”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.