Liga 1

FCSB // Dan Udrea identifică 3 SLĂBICIUNI în jocul FCSB-ului: de la problema moștenită de la Dică până la Moruțan și Pintilii

FCSB l-a pierdut şi pe Pintilii, ai cărui muşchi de la picioare acuză tot mai des faptul că saltul său în carieră la nivel mare a fost făcut foarte târziu // FOTO: Raed Krishan

Articol de Dan Udrea  —  duminică, 03 martie 2019

FCSB a avut un prim sfert de oră perfect cu Voluntari, a condus cu 1-0, după care şi-a complicat viaţa şi ar fi putut chiar pierde meciul fără paradele fantastice ale lui Bălgrădean. S-a terminat 2-2, iar roș-albaștrii ratează din nou șansa de a se apropia de CFR Cluj. 

Jurnalistul Dan Udrea a identificat în cronica meciului 3 probleme ale FCSB-ului care persistă și în timpul mandatului lui Mihai Teja: 

1. Fazele fixe

Igor Armaş a făcut 1-1 dintr-o fază fixă, o fază la care doar VAR ar putea să ne spună clar dacă a fost sau nu ofsaid, după care FCSB s-a prăbuşit.

FCSB a ajuns astfel la 12 goluri, cu cel de aseară, primit din faze fixe în actualul campionat, o medie de un gol aproape la fiecare două etape. 

2. Mihai Pintilii, tot mai fragil, tot mai obosit

FCSB-a pierdut şi pe Mihai Pintilii, ai cărui muşchi de la picioare acuză tot mai des faptul că saltul său în carieră la nivel mare a fost făcut foarte târziu. S-a rupt iarăşi şi a ieşit, iar Voluntariul a făcut rapid 2-1.

Pintilii a revenit pe teren la mijlocul lunii trecute, după 5 luni și jumătate în care s-a refăcut după ruptura mușchiului femural stâng. Cel mai probabil, accidentarea mijlocașului a recidivat, acesta fiind motivul pentru care a insistat să fie înlocuit sâmbătă seara la Voluntari. 

3. Moruțan, fără precizie și probleme nespecfice la doar 19 ani

Olimpiu Moruţan e argint viu. Totuși, n-are precizie la şuturile pe care le trimite spre poartă. În plus, fotbalistul de 19 ani a acuzat probleme fizice în repriza secundă, solicitând să fie schimbat deși fusese trimis pe teren la pauză! 

Citește AICI cronica semnată de Dan Udrea

Vezi și: FCSB - VOLUNTARI 2-2 // De ce crede Basarab Panduru că Mihai Teja nu face schimbările la FCSB: „Coincidențe?! Uitați-vă la ultimele 21 de etape”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.