Liga 1

FC VOLUNTARI - FCB 2-2 // Propunerea care poate relansa cariera lui Olimpiu Moruțan: „Îmi fac echipa ca să aibă el loc”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 03 martie 2019

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a vorbit despre mijlocașul Olimpiu Moruțan, 19 ani, despre care a spus că l-ar readuce la echipă în vară pentru a-i relansa cariera.

„Îmi pare foarte rău pentru Moruțan. Chiar voiam să-l sun și o să o fac pentru că vreau să aflu care este viața lui și ce se întâmplă cu el. Eu acum i-aș întinde o mână de ajutor și l-aș chema să vină la Botoșani. Din vară, nu acum. Dar mai întâi trebuie să vorbesc foarte serios cu domnul Becali și să vedem care ar fi cea mai bună soluție ca Moruțan să joace.

L-aș lua înapoi ca să joace. Dar din vară. Pot să-mi structurez echipa pentru ca el să aibă loc. Acum nu are loc. De la vară ar fi altceva, vorbesc cu antrenorul. Este un mare fotbalist, doar că pe zi ce trece e tot mai nebăgat în seamă”, a declarat Valeriu Iftime la TV Digi Sport.

  • Intrat la pauza meciului cu FC Voluntari, Olimpiu Moruțan, a acuzat probleme de respirație în finalul meciului și a cerut schimbarea, deși cei la FCSB făcuseră toate modificările.

Citește și:

3 SLĂBICIUNI în jocul FCSB-ului: de la problema moștenită de la Dică până la Moruțan și Pintilii

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.