Liga 2

PETROLUL - METALOGLOBUS 1-1 // VIDEO + FOTO Ianoș Brînză, 3 erori inexplicabile! Colegul din defensivă s-a închinat când a văzut gafa, iar antrenorul l-a schimbat la pauză

+3 Foto
Georgios Sarris, după una dintre erorile colegului său FOTO: Captură @TV Telekom Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 March 2019

Ianoș Brînză, portarul de 20 de ani împrumutat de Botoșani la Petrolul, a comis 3 gafe copilărești în prima repriză a meciului dintre Petrolul și Metaloglobus, încheiat la egalitate, 1-1.

Prima repriză de pe arena „Ilie Oană” a fost una antrenantă, cu un ritm excelent pentru o partidă de ligă secundă. Ploieștenii au avut însă un punct slab, în portarul Ianoș Brânză, soluția găsită rapid pentru înlocuirea lui Arpad Tordai, întors la Viitorul. 

Brînză a comis 3 mari erori, din fericire pentru „găzari”, doar una soldându-se cu gol. La pauză a fost înlocuit, la 1-1.

1. Prima a venit în minutul 4, când a luftat la o pasă primită de la Cristi Pușcaș. Claudiu Herea a profitat și a trimis mingea în poartă. 
(min. 6 în video)

2. A doua eroare e reprezentată de o ieșire hazardată la o minge lungă trimisă de fundașii adeverși, în minutul 44. Ovidiu Herea a profitat și i-a pasat ideal lui Vîlceanu în careul de 6 metri, dar fostul stelist nu a nimerit ținta. (min. 46)

3. La ultima acțiune a primei reprize, Brînză a fost surprins mult ieșit din cadrul porții de o pasă venită de la fundașul Georgios Sarris. Mingea a lovit bara, apoi a fost prinsă de portar, în timp ce grecul din flancul drept al apărării Petrolului își făcea cruce. (min. 49)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.