Liga 1

Devis Mangia n-a mai suportat! A izbucnit după declarația unui stelist: „Trebuie să vorbească mai puțin de alte echipe”

Devis Mangia

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 March 2019

Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova, a comentat declarația lui Mihai Bălașa, care a spus că „oltenii [i]-au luat la mișto când portarul Mirko Pigliacelli a bătut penalty” în meciul cu FCSB.

Devis Mangia a vorbit înaintea meciului cu Astra, de luni, și a spus că și-ar dori ca jucătorii adverși să nu mai vorbească despre echipa lui.

„Vom vedea cine va executa penalty. Cel mai important e ca jucători de la alte echipe nu mai vorbească despre echipa mea. Să nu mai spun că nu avem respect sau alte «bla-bla-uri» cum am auzit.

Este mai bine ca fiecare să vorbească de echipa lui. Nu de echipa mea. Așa e mai bine. Eu fac ce e cel mai bine pentru echipa mea, nu ca să demonstrez ceva. Jucătorii trebuie să vorbească mai puțin de alte echipe”, a declarat Devis Mangia la conferința de presă.

"Nu vreau să comentez că a bătut portarul... Surprinzător şi un pic peste picior, aşa. Vii şi pui portarul să bată 11 metri. Mi se pare puţin cam de sus, o aroganţă. Nu mă interesează pe mine cine trebuie să bată, dar mi s-a părut puţin la mişto"
Mihai Bălașa, fundaș FCSB

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.