Liga 1

CFR CLUJ // Gabi Balint spune că Bogdan Mara a mințit în direct, pe subiectul Dan Petrescu: „Minteuan pleacă sigur”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 03 March 2019

Gabi Balint a reacționat după ce Bogdan Mara reafirmat, înaintea meciului cu Sepsi, la interviul de pe gazon, că Alin Minteuan va rămâne antrenorul CFR-ului. Fostul internațional al Stelei asigură că șefii campioanei discută zilnic cu Dan Petrescu. 

„Eu îl înțeleg și e normal să își apere clubul. Poate și eu aș fi făcut la fel, să spui ce trebuie să audă spectatorii. Dar sigur au fost negocieri cu Dan Petrescu, ceea ce am discutat noi aici. Se încearcă și cu alții.

Ei nu vor termina cu Minteuan, ei nu își doresc să rămână Minteuan până la final, clar, pentru că știu și ei că le trebuie o mână forte în vestiar, care să poată să țină vestiarul acela în care au fost niște probleme în ultimul timp.

Dan Petrescu e cel mai indicat în momentul acesta. Dar sunt niște probleme cu aducerea lui. E vorba și despre Gâlcă. Se așteaptă pentru că încă se vorbește cu Dan Petrescu. Chiar zilnic", a spus Gabi Balint la TV Digi Sport.

"Antrenorul nostru e Alin Minteauan. Ne bucurăm că a debutat foarte bine, sperăm să lege victorii. Nu s-a pus niciodată problema. S-a scris că ba vine Gâlcă, ba vine Dan Petrescu. Noi am ales antrenorul și îl susținem. Au fost doar speculații. Avem un antrenor, vrem să-i oferim liniște și susținere. Atât timp cât vor fi rezulaltate, Alin Minteaua va fi antrenorul nostru" Bogdan Mara înaintea meciului cu Sepsi de azi

Detalii despre CFR - Sepsi AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.