Liga 1

Talpan mai scoate un iepure din pălărie » Prin ce document are impresia că FCSB recunoaște că Armata are palmaresul Stelei

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 04 martie 2019

Colonelul Florin Talpan a dat publicității un document, despre care crede că reprezintă o probă importantă în ceea ce privește palmaresul Stelei, disputat de FCSB din Liga 1 și CSA Steaua din Liga 4.

Actul, depus de Talpan la ultima înfățișare, reprezintă o solicitare din 2014 a FCSB către Armată, când echipa lui Becali cere să i se permită folosirea unui simbol grafic istoric, adică prima siglă a CSA, din perioada 1948-1950.

Echipa din Liga 1 și-ar fi dorit să insereze simbolul «A», care reprezintă sigla CSA din perioada mai sus menționată între trofeele și titlurile câștigate de FCSB până în 2014 (FOTO mai jos). Actul a fost publicat de Prosport.

 
Ansamblul grafic pe care FCSB cerea permisiunea să-l folosească în 2014 pentru a celebra titlul câștigat în Liga 1

Cererea celor de la FCSB era semnată de Iulian Ghiorghișor, vicepreședintele clubului (FOTO mai jos).

Talpan consideră că, prin această cerere, Becali ar fi recunoscut indirect că trofeele aparțin de Armată. Talpan și comandantul de la acea vreme, George Boroi, au dat răspuns negativ echipei lui Becali. Actul a fost depus acum la dosarul procesului.

 

*documentele au fost publicate de Prosport

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.